Aankondiging GK4 en BEKC 2016 race 5 Spa Francorchamps

16 juni 2016

Met het goede gevoel van Hahn nog in ons achterhoofd maken we ons op voor de vijfde seizoenswedstrijd, die volgend weekeinde 25/26 juni zal worden gehouden op Karting Francorchamps.

Het is altijd een genot om naar de Ardennen af te reizen en daar in die geweldige Formule1 entourage te vertoeven en te racen. Je merkt het aan het aantal inschrijvingen, het is een magische omgeving. Neem allemaal een beetje van dit sfeergevoel mee en we gaan gegarandeerd weer een geweldig weekeinde beleven. Enjoy Quality!

Regelmatig krijgen we de vraag of het mogelijk is om een enkele wedstrijd GK4 mee te rijden om sfeer te proeven. Voor iedere wedstrijd is het mogelijk om los in te schrijven. U bent van harte welkom!

Huurmotoren in GK4

Voor geïnteresseerde rijders, die nog niet aan de GK4 hebben deelgenomen, en niet over de motor voor de klasse van hun keuze beschikken, is er de mogelijkheid om motoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Info te verkrijgen via de organisatie info@gk4kartseries.com  

Open klasse KZ2 ook in GK4 Francorchamps
De KZ2 rijders verzochten om ook deze mooie baan in de kalender op te nemen. Aan dat verzoek voldoen we graag. De KZ2 klasse zal ook kunnen gaan genieten op deze uitdagende baan. De totaalprijs van € 50,00 voor de training, wedstrijd en licentie is an toepassing, dus klaarmaken die kart en racen!

Transponder verhuur - Reserveringsformulier

We hebben een beperkt aantal transponders voor verhuur ter beschikking. We maken het u hier ook gemakkelijk. Om een transponder te reserveren kunt u gebruik maken van de onderstaande link naar het reserveringsformulier. De rijders die gereserveerd hebben hebben via dit formulier krijgen voorrang op een transponder.  De link: http://www.formdesk.com/ombecq/form2

Twee schitterende Seizoensacties van Adinf BV Diemen en FrontidaFlex BV Deventer voor de uitersten; pechvogels en scoorders.

De Pechvogel van de Dag
Adinf BV Diemen stelt maar liefst zeven Inschrijfbedragen voor wedstrijd en training - per wedstrijd met een waarde van € 175,00 – ter beschikking voor de Pechvogel van de Dag. 

De eerste zeven wedstrijden kiest de organisatie de Pechvogel van de Dag, waarna deze de direct erop volgende wedstrijd gratis kan deelnemen. Zodoende ben je ineens van pechvogel een beetje een geluksvogel geworden.

www.adinfbv.nl

De Rijder van de Dag
FrontidaFlex BV Deventer stelt daar bovenop zeven Bandensets ter beschikking voor de Rijder van de Dag. 

De eerste zeven wedstrijden kiest de organisatie de Rijder van de Dag, waarna deze de direct erop volgende wedstrijd bij ons een set gratis banden voor zijn of haar klasse kan afhalen. 

www.frontidaflex.nl

Be smart and drive GK4

GK4 staat voor basis instapklassen met gelijke kansen voor iedereen en is de perfecte omgeving om die belangrijke eerste meters in racing te maken. Dat maakt de GK4 zo bijzonder. Een mooie mix van routine en starters. Professioneel maar toch simpel en vooral ook met dat belangrijke familiegevoel.

BEKC drie-uurs race

In Francorchamps wordt de tweede van drie 3-uursraces voor de BEKC verreden.

Tijdschema’s

We hebben nieuwe tijdschema’s opgesteld, die u in staat stellen bij alle wedstrijden mooi op tijd huiswaarts te keren. De tijdschema’s staan als download op onze website.

Programma

Zaterdag: vanaf 09.00–15.10 uur vrije trainingen afsluitend met kwalificatie BEKC, van 16.00 – 17.00 uur de 1-uurs Formula Honda 9PK en van 17.00-20.00 uur de 3-uurs BEKC Endurance race.

Op de zaterdag huren we de baan af, zodat de baanploeg op de baan is en er alleen door aangemelde deelnemers GK4 en BEKC getraind wordt.

Zondag: vanaf 09.00–17.00 uur programma GK4 sprintraces.

Inschrijving, Technische Keuring, Transponders

De inschrijving vindt plaats op de zaterdag. Het is van belang dat u uw transponder meeneemt.
Voor nieuwe deelnemers: Neemt u aub het ingevulde Inschrijfformulier al mee van thuis. Dat scheelt u erg veel tijd.

Inschrijving

BEKC en Formula Honda 9 PK van 08.00 - 09.00 uur.
GK4 van 09.00 - 10.00 uur.
Voor degenen die op zaterdag nog niet aanwezig zijn hebben we een mogelijkheid op de zondag ingebouwd om 08.00 uur.

De Technische Keuring op zaterdag

Voor de BEKC en Formula Honda 9 PK van 11.45 -12.15 uur.
Voor de GK4 van 12.15–14.15 uur.

Banden

Banden worden uitsluitend op bestelling geleverd. Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw GK4/BEKC dealer.  Het centrale bestelpunt: gk4tyres@outlook.be. Uitlevering zaterdag van 11.00–15.00 uur, zondag van 08.30–09.30 uur.

Kinderen in briefing

De rijdertjes Honda Cadet en IAME Mini-Parilla 60cc mogen niet alleen naar de briefing komen. Ze dienen te worden vergezeld door een ouder/begeleider.

Verblijf op terrein

Een ieder dient zich te houden aan de aanwijzingen gegeven door de baaneigenaar. 

Het verzoek is om u bij betreden van het terrein te melden bij de baaneigenaar. Wanneer u na de BEKC vertrekt, meldt u dat dan aub even, zodat daar met het toewijzen van de plaats op het terrein rekening kan worden gehouden.
Schuift u vooral op elkaar aan, laat geen ruimtes ivm de drukte in de paddock!
Neemt u na afloop ook uw afval mee en laat u het terrein aub netjes achter, zodat we samen met u niet met onvoorziene kosten worden geconfronteerd.

Geluidsnorm

De geluidsnorm blijft een punt van aandacht. Zorgt u voor de juiste demping, de decibellen worden gemeten.

GK4 Mini KIDs Club gratis rijden op de zondag

Alle ouders en hun kleintjes vanaf 5 jaar worden weer van harte uitgenodigd om in de PAUZE op de zondag gratis hun rondjes te maken.