Aankondiging GK4 en BEKC 2016 race 4 Hahn

16 mei 2016

Op deze historische Formule 1 dag waarop Max de GP van Spanje wint mogen wij de vierde GK4 race aankondigen. Over twee weken, in het weekeinde van 28 en 29 mei, gaan we met onze karttalenten naar de schitterende Kartbaan Hunsrückring Hahn in Duitsland.

Een weekeinde waar we altijd naar uitzien, want Hahn is toch wel erg speciaal met de hoogteverschillen en prachtige ambiance. Een erg technische en uitdagende baan die het uiterste vergt van de deelnemers.
Het is spannend in de diverse kampioenschappen en subklassementen. We zijn benieuwd welke rijders dit keer de podiums zullen betreden. We hebben er enorm veel zin in en zien er naar uit u allen weer te treffen.

Regelmatig krijgen we de vraag of het mogelijk is om een enkele wedstrijd GK4 mee te rijden om sfeer te proeven. Voor iedere wedstrijd is het mogelijk om los in te schrijven. U bent van harte welkom!

Huurmotoren in GK4

Voor geïnteresseerde rijders, die nog niet aan de GK4 hebben deelgenomen, en niet over de motor voor de klasse van hun keuze beschikken, is er de mogelijkheid om motoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Info te verkrijgen via de organisatie info@gk4kartseries.com

Open klasse KZ2 in GK4

In de GK4 is de vorige wedstrijd in Genk de klasse Open KZ2 ingevoerd, met meteen 20 deelnemers aan de start.
Dit seizoen zijn er vier wedstrijden aangewezen voor deelnemers met KZ2 motoren. De totaalprijs van € 50,00 voor de training, wedstrijd en licentie is ter promotie van de klasse voor alle resterende races van toepassing, dus startend met Hahn.

Transponder verhuur - Reserveringsformulier

We hebben een beperkt aantal transponders voor verhuur ter beschikking. We maken het u hier ook gemakkelijk. Om een transponder te reserveren (geldig t/m de race Francorchamps) kunt u gebruik maken van de onderstaande link naar het reserveringsformulier. De rijders die gereserveerd hebben hebben via dit formulier krijgen voorrang op een transponder.  

De link: http://www.formdesk.com/ombecq/form2  

Twee schitterende Seizoensacties van Adinf BV Diemen en FrontidaFlex BV Deventer voor de uitersten; pechvogels en scoorders.

1. Pechvogel van de Dag
Adinf BV Diemen stelt maar liefst zeven Inschrijfbedragen voor wedstrijd en training - per wedstrijd met een waarde van € 175,00 – ter beschikking voor de Pechvogel van de Dag. 

De eerste zeven wedstrijden kiest de organisatie de Pechvogel van de Dag, waarna deze de direct erop volgende wedstrijd gratis kan deelnemen. Zodoende ben je ineens van pechvogel een beetje een geluksvogel geworden.

www.adinfbv.nl 

2. Rijder van de Dag
FrontidaFlex BV Deventer stelt daar bovenop zeven Bandensets ter beschikking voor de Rijder van de Dag. 

De eerste zeven wedstrijden kiest de organisatie de Rijder van de Dag, waarna deze de direct erop volgende wedstrijd bij ons een set gratis banden voor zijn of haar klasse kan afhalen. 

www.frontidaflex.nl

Nog een reden om te kiezen voor de GK4, de organisatie waar maximaal gelijkwaardig en geloofwaardig wordt geracet.

BEKC drie-uurs race

In Hahn wordt de eerste van drie 3-uursraces voor de BEKC verreden.

Tijdschema’s

We hebben nieuwe tijdschema’s opgesteld, die u in staat stellen bij alle wedstrijden mooi op tijd huiswaarts te keren. De tijdschema’s staan onderaan deze pagina als download.

Programma

Zaterdag: vanaf 09.00–15.10 uur vrije trainingen afsluitend met kwalificatie BEKC, van 16.00 – 17.00 uur de 1-uurs Formula Honda 9PK en van 17.00-20.00 uur de 3-uurs BEKC Endurance race.

Op de zaterdag huren we de baan af, zodat de baanploeg op de baan is en er alleen door aangemelde deelnemers GK4 en BEKC getraind wordt.

Zondag: vanaf 09.00–17.00 uur programma GK4 sprintraces.

Inschrijving, Technische Keuring, Transponders

De inschrijving vindt plaats op de zaterdag. Het is van belang dat u uw transponder meeneemt.
Voor nieuwe deelnemers: Neemt u aub het ingevulde Inschrijfformulier al mee van thuis. Dat scheelt u erg veel tijd.

Inschrijving

BEKC en Formula Honda 9 PK van 08.00 - 09.00 uur.
GK4 van 09.00 - 10.00 uur.
Voor degenen die op zaterdag nog niet aanwezig zijn hebben we een mogelijkheid op de zondag ingebouwd om 08.00 uur.

De Technische Keuring op zaterdag
Voor de BEKC en Formula Honda 9 PK van 11.45 -12.15 uur.
Voor de GK4 van 12.15–14.15 uur.

Banden

Banden worden uitsluitend op bestelling geleverd. Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw GK4/BEKC dealer. 
Het centrale bestelpunt: gk4tyres@outlook.be 

Uitlevering zaterdag van 11.00–15.00 uur, zondag van 08.30–09.30 uur.

Kinderen in briefing

De rijdertjes Honda Cadet en IAME Mini-Parilla 60cc mogen niet alleen naar de briefing komen. Ze dienen te worden vergezeld door een ouder/begeleider.

Trainingen week voorafgaande aan races Hahn

Kartbahn Hahn stelt u in staat om van woensdag t/m vrijdag van 10.00 – 19.00 uur te trainen.

Verblijf op terrein Hahn

Een ieder dient zich te houden aan de aanwijzingen gegeven door de baaneigenaar. 

Het verzoek is om u bij betreden van het terrein te melden bij de baaneigenaar. Wanneer u na de BEKC vertrekt, meldt u dat dan aub even, zodat daar met het toewijzen van de plaats op het terrein rekening kan worden gehouden.

Schuift u vooral op elkaar aan, laat geen ruimtes ivm de drukte in de paddock!

Neemt u na afloop ook uw afval mee en laat u het terrein aub netjes achter, zodat we samen met u niet met onvoorziene kosten worden geconfronteerd.

Geluidsnorm Hahn

De geluidsnorm blijft een punt van aandacht. Zorgt u voor de juiste demping, de decibellen worden gemeten.